Morsom coach, konsulent og vejleder - Elrik Nørmo leverer komisk coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tar fat i problemerne inden de bliver større end det her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elrik Nørmo Consulent Group

Vor Vision, Mision og Startegi.

 

Vor Vision

1. I Elrik Nørmo group er vor vision er at folk skal blive bedrer til og kunne lide sig selv. Også selv om de ofte er nogen trals typer, når de starter i forløb.

2. Og bedrer også til at kommunikere sammen. Vor visioner at vores kunder bliver langt bedre til og komunikere end andre.

3. Og at give dem større gemmenslagskraft til hverdag og andre tænkelige situtioner, hvor man kan bruge den.

4. Hvile rigtig i sig selv uden og falde hel i søvn er en anden vision med vore kunder.

5. At være de allebedste til komunikation og at samarbejde sammen med andre. At have de bedste lokaler til vores kursuser. Og at have de bedste udenom faciliter til under pauserne.

6. Andre mindre visioner vi har er at vi gerne vil på landkortet i udlandet med Elrik Nørmo Consulent Gruop . Vi har nogen planer i Sverige-Norge-Bornholm i øjeblikket via Lydias familie der spreder sig derovre.

 

Vor Mision

7. Og få det til og lykkes hurtigere end for andre konsulentgrupper og i rarere omgivelser i vore nye tilbygning og i vores nye kursuscenter i Langeland (lægger under Sjælland)

 

Vor Startegi:

8. Det er meget forskellig fra gang til gang, hvordan vi starter. Og også hvor vi griber det an. Nogen gange er det i andre lokaler, nogle gange ikke. Det kommer an på hvad der er nødvendig og hvad der er tid til. Prøv os selv og se.