Nyhed:

Fra nu af kan du hver dag    klikke ind på min site her og få stillet et spørgsmål:

Ugens spørgsmål fra Elrik Nørmo Consulent Group:

Hvad gør du ligenu for at begynde at få succes?

Husk: Prøv selv at svare på det først.

   

Rummeøvelsen

Lær de sidste step i øvelsen og få vækket din nysgerrighed efter et kursus med Elrik personlig!

   Meditationsguide

Vil du lære at meditere og have forhøjet bevidsthed?

Så lær at meditere med Elrik Nørmo - Her giver jeg dig gratis en step-for-step guide med billeder af, hvordan du skal se ud, hvis du vil gøre det rigtigt. Grunden til det er gratis er, at jeg får så mange spørgsmål om, hvordan gør man det egentlig, og jeg synes ikke jeg kan holde det helt hemmeligt for mig selv ?

Og jeg afslører heller ikke alle hemmelighederne her.

 

Step nummer 1)

Her ser du det første du gør. Sørg for at få god forbindelse med dit hoved. For det er her det meste af meditation foregår. Resten af kroppen bruger vi mest til at sidde stille med.

For at du kan mærke, hvor hovedet er i forhold til dig skal du hold lillefinger og tommelfinger ind i tindingerne og koncentrer dig om det. Resten af fingerne kan du holde der hvor du føler det er bedst for dig. Lad være med at tænke for meget på hvad resten af fingerne laver, når de ikke rører tindingerne, for så bliver du bare ukoncentreret og så går flowet i alle forskellige retninger.

 

Stepnummer 2)

Det næste du gør det er at du lægge hænderne med bagenden af håndfladen på knæernes indersider. Der er der mest energi og så sidde helt stille. Det der sker på dette billede med mig er eksembel på at der tit kommer nogen oplevelser fra en tidligere barndom eller andre steder. Men dem skal man bare lade gå, for dem har man levet færdig og der er ikke så meget mere, man kan gøre med dem. Du kan godt fortryde, men det er der ikke nogen, der får glæde af nu. Det skulle du have tænkt på noget før, hvis det var.

 

Stepnummer 3)

Nu er du så på vej hen til Indre Ro og Fred, Station 1.

Pas på og hold fingerne (pegefinger og tommelfinger - nogle bruger også lange finger eller ringefinger, hvis de bedre kan lide det) sammen - ellers kan du riskerer du at flowet eller "toget" standser før stationen. Og så tager det længere tid. Men det gør ikke noget, det skal du bare acceptere og så vente.

 

Step nummer 5)

Det der sker her det er at jeg går op i en højere bevistløshed.

Det hedder også med et fint udtryg: er kommet til Nirvanna, (Det er et indisk sted - Det svarer til Nivå i Danmak), et sted, hvor der er ekstrem rolig og ikke sker noget.

NB:

Ps. Hvis du vil lære step nr. 4 skal du tilmelde dig til mit kursus i indre udvikling for øvet og lettere øvet. Det starter med at vi mødes 1. gang og derefter går vi så i gang, når alle er klar.Du kan selv tilmelde dig og du behøver ikke have en bestemt uddannelse eller andre kompetenceerfaringer. Du behøver heller ikke og være øvet eller letter øvet. Men du vil bare have lettere ved det så.

 

Husk !  Spørg altid dig selv for sikkerheds skyld:

"Oplever jeg indre ro - eller sker der bare ikke noget? "