Morsom coach, konsulent og vejleder - Elrik Nørmo leverer komisk coaching

Nyhed:

Fra nu af kan du hver dag    klikke ind på min site her og få stillet et spørgsmål:

Ugens spørgsmål fra Elrik Nørmo Consulent Group:

Hvad ville du gøre hvis du turde?

Husk: Prøv selv at svare på det først.

   

Sjov foredragsholder og morsom coach - Få vejledning af Elrik Nørmo

Rummeøvelsen

Lær de sidste step i øvelsen og få vækket din nysgerrighed efter et møde med Elrik Nørmo!

 

Lær at meditere med Elrik

Her finder du min personlig meditations-guidning med billeder af mig, så du kan følge med.

Sjov teambuilding og foredrag med humor - Morsom coach Elrik nørmo

         

Læs et spændende interviews om mig:

Her kan du læse et flot interviews med mig om min TV-debut på TV2´s utrolig populære Tv-Program: Scenen er min.

Tryk et klik her så sker det næste ad sig selv.

 

 

Korncirkel Massage™

Naturkraft Massage fra Elrik Nørmo Consulent Group

Korncirkel Massage™ er også et af vores mange tilbud. Det er en massagemåde, jeg selv har opfundet ud fra min medfødte viden om universets energier.

Videnskabelig baggrund   

       

Først lidt om hvad korncirkler er for en spændende størrelse:

Korncirkel er en sjov betegnelse for egenlig har det ingenting med korn og gøre. Hvad er det nemlig, der gør at de kommer, jo det er jo universets kræfter. Og dem har den mange af. Faktisk er der groft sagt så uendelig mange, at de kan blive ved. Det er ikke som os menneskers kræfter, der kan blive trætte.

Det normaleste er at univers-kræfterne ikke kommer til udtryk gennem kanaler på jorden, men bare farer forvildet rundt.

Feks. i tilfælde som lyn og andre slags dårlig vejr, snestorme etc. etc.

Men når de kommer til udtryk gennem kanaler, så er det feks. gennem sådan en som mig, der er bygget til det med den rigtige cellesammensætning. Det vil de fleste også opleve, når de er tæt på mig - det begynder indenfor en radios af to meter ude fra min fysiske krop. Ja, det er faktisk langt ude, tænker du nok. Men det er faktisk almindeligt indenfor de kredse, hvor jeg er uddannet indenfor.

 

Personlig oplevelse

Jeg kan fortælle dig en spøjs lille ting. Når jeg er i bad i en lille brusekabine, så kan jeg tydelig mærke hvordan min egen energi den slår tilbage mod mig, så jeg er nødt til at skrue ned for det varme vand for ikke og blive kogt.

Spørgsmål fra dig

Men nu sidder du garanteret med et spørgsmål. Hvorfor kalder vi det så korncirkel? Ja, godt spørgsmål. Som med så meget andet er vi jo, heldigvis for det, ikke altid fornuftige og tænkende væsener- og som sagt: heldigvis for det da, for så ville verden da være et meget mindre spændende sted at bo i. Det kan du være sikker på.

Men korncirkel - ja det kalder vil det jo nok fordi det lige er det sted, vi nemmest kan se kraften. Det er ligesom et finger aftryk af universets kraft. Ja det er et godt billede. Men korncirklen det er ikke kraften selv, selv om man tydelig kan mærke at der er en højere energi derude.

Korncirkler kan nemlig sagtens slå ned i feks vand også, men der forsvinder de bare meget hurtigere. Og der kalder vi dem heller ikke korncirkler.

Nu tænker du sikkert - jamen hvorfor er der aldrig nogen på min græsplæne derhjemme. Og det kan jeg sagtens forstå du spørger om. Men vi får altså ikke altid det vi ber om og som vi ønsker os. Universets kraft er for det første også for stor til de fleste parcelhushaver. Og for det andet kan man heller ikke lave cirkler i græs, der er altfor kortklippet. Så det kunne du jo feks. prøve til en start. Lad plæneklipperen stå. Eller prøv selv at lege med andre løsninger. Som jeg altid plejer at sige: "Verden er jo din, hvis du bare vil have det. Selvom du ikke tror det"

 

KorncirkelMassage™

Nu vil jeg så forklare dig, hvorfor vi kalder det Korncirkel Massage™. Det gør vi fordi i KorncirkelMassage™ bruger vi kun de mønster som universet giver os besked om via korncirkler. Når vi masserer i de samme mønster, sker der virkelig noget. Der er meget gode resultater. Der er ikke ret mange, der kommer igen efter første gang. Og det er jo ikke så mærkelig at det er effektiv, når man tænker på, at det faktisk er universet selv der er massøren...

Målgruppe


Jeg maserer kun kvinder fordi korncirkelenergien er en meget maskulin kraft som kvinden har brug for i sit system. Vi mennesker har nemlig brug for det modsatte og ikke for det samme - selvom de fleste faktisk går rundt og tror det modsatte.

Du kan også tage nogen strå med hjem fra en korncirkel for at øge forbindelsen. Bare et godt råd.