Fest og komik - Anders Ørskov er altid god for et festligt og morsomt indslag

 

 

 

 

                                        

 

 

 

 

Info

Er du er på udkig efter et festligt indslag og komik som underholdning til fest eller et andet arrangement og har brug for hurtig overskuelig information, kan du læse denne side, hvor jeg svarer på ofte stillede spørgsmål.

                   

                        Hvad går din komik ud på?

Jeg optræder som en eller flere af de tre forskellige komiske karakterer, som du finder på fanerne ovenfor. I øjeblikket optræder jeg mest med karakteren Elrik Nørmo. Elrik Nørmo appellerer til rigtig mange mennesker og er altid en succes. Dernæst er der TZ. Frack som især egner sig bedst til litterære og mere intellektuelt betonede arrangementer. Bugtaleren Harry Miller står i øjeblikket på stand by.

For alle tre karakterer gælder, at de er sammen med deres publikum og reagerer på publikums reaktioner. Der er altså ikke tale om teater, men om levende figurer, der på hver deres måde går i samspil med publikum. Der er derfor ikke to optrædender der er ens. Jeg gør i høj grad brug af improvisation. Du kan få et nærmere indtryk af figurerne ved at se deres sider og læse publikums respons.

                            Hvor længe varer det?

Ca.-varigheden aftaler vi på forhånd.

Den kan ligge mellem 20 og ca. 45 minutter.

 

                               Hvad koster det?

Prisen for en optræden varierer efter optrædetidspunkt, varighed, publikumstørrelse, køreafstand og kundegruppe - dvs. privat, firma eller institution. Ring eller send en mail og få et fast tilbud.

   

                        Får jeg en kontrakt?

Jeg sender gerne en skriftlig kontrakt, hvis du/ I ønsker det. Men ellers får du en bekræftelse pr. email.

 

               Skal du bruge lyd-udstyr, lys eller andet?

Jeg skal kun bruge microport (ikke håndholdt mikrofon) ved publikumsstørrelser over 80-100 pers., med mindre lydforholdene er særligt dårlige. Jeg skal ikke bruge særligt lys, da jeg helst bevæger mig blandt publikum og sjældent bruger scene ved arrangementer med mindre end 200 gæster. I så fald skal jeg bruge det nødvendige scenelys.

Til optrædender med Elrik Nørmo skal jeg bruge en flipover, whiteboard el.l.

Jeg skal bruge et omklædningsrum. Og gerne noget at drikke under optræden.

                                      Andet?

Jeg ankommer ca. 30 minutter før optrædestart, med mindre jeg har flere optrædender der ligger tæt tidsmæssigt. Jeg vil gerne have en kontaktperson, der viser mig vej til omklædningsrummet og aftaler de sidste detaljer. Jeg vil gerne have en person der kort præsenterer mig, inden jeg går på. Vi aftaler indholdet i denne præsentation.

 

 

 

                                         '* * *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

UNDERHOLDNING, FESTUNDERHOLDNING, FESTLIGT INDLAG TIL JULEFROKOST, FIRMA FEST, PRIVAT FEST MM. FEST KOMIK & UNDERHOLDNING MED ANDERS ØRSKOV