Kan du rumme dig selv ? ..prøv at måle dine arme og derefter din kropsomkreds.

og så sammenlign tallene ved at trække dem fra hinanden, så kan du aflæse det med det samme.

 

Trænger du til forandring?

Ja, du gør.

Gennem vores lange erfaring i Totalvejledning ved vi at det gør de fleste mennesker, der har levet mere end 20 år i træk.

 

LIDE-LISTEN: 

GODE IDEER TIL HVAD DU KAN FEJLE OG LIDE AF

Mange menesker bliver syge helt af sig selv uden at behøves og tænke over det. Men nogen mennesker er næsten aldrig syge og kan opleve at de bliver overset eller at andre er misundlig på dem. Eller de har svært ved at finde på undskyldninger, hvis de vil have en ekstra fridag lige midt i arbejdstiden.

Jeg oplever også mange posentielle kunder der siger at de ikke har brug for vejledning selvom jeg siger jeg kan hjælpe dem med alt hvad de næsten kan finde på - undtagen at sætte meget tynde orm på en krog. Men jeg kan coache dem, hvis de selv vil holde ved ormen.

Så derfor har jeg i lang tid besluttet, at jeg vil oprette en liste med ideer til, hvad du kan fejle hvis du ikke føler at du har en god grund til at tage en ekstra fridag eller opsøge en Coach og Totalvejleder.

Listen er forløbigt og vil blive udvidet. Skriv også til mig, hvis du har oplevet en ny ting du fejler som du ikke har hørt om før.

Husk mit motto: "LEV OG LID. PÅ SAMME TID". - Elrik Nørmo

 

Her starter LIDE-LISTEN:

Dags-klaustrofobi

Også bare kaldet DagsKlaus. DagsKlaus er angst for dagslys ..kan opstå en enkelt dag en gang i mellem, hvor man har brug for at være indendøre og trække gardinerne for og være helt alene hjemme, evt. med en god ven. Lys fra tv og video kan man godt tåle selvom man har DagsKlaus. Ud over at give ubehag ved dagslys har man det helt normalt bare man er hjemme og der er mørkt.

Behandlingen af DAGS-KLAUS kan foregå over flere år og du skal holde fri en hel dag i forbindelse med behandlingen for at få noget ud af det og ikke få for mange tilbagslag. Hvis din virksomhed selv betaler hele behandlingen kan de få et årskort med rabatordning til andre medarbejdere.

 

Udsigtsallergi

- Trals reaktion på en udsigt. Reaktioner er meget inviduelle, og kan gøre, at du må holde fri et par dage eller flytte plads. udsigten kan give dig lyst til at gå. Nogen får ligefrem kvalme i maven, hvis de bliver ved med at kigge på noget de ikke kan lide at kigge på.Og hvis de ikke spiser noget derefter kan de ende som vedvarende energitabere.

Underbelastningsskader

Hvis du har for få timer på arbejde kan du have brug for at få flere. Syntomer: Meget slap i muskler og led af at vente.

 

Kollega-llergi

Kollega-llergi er relativ nyopdaget. Det skete i feburar 2011, mens jeg var på vej efter brød en hel almindelig eftermiddag. Kolleg-allergi kan medføre at man ikke kan holde ud at arbejde med en bestemt person, selvom man holder utrolig meget af dem. Men man har simpelthen brug for at blive flyttet, hvis man har den slags allergi for man kan blive tør i munden og få hovedpine af det. Tørhed i munden kan blandt andet medføre at man fordøjer sin mad dårliger og dårliger indtil man ikke kan fordøje den mere.

 

....Flere nye lidelser er på vej. Bare rolig og tålmodig!

 

< TILBAGE til min hjemmeside